Bosh sahifa » Pishiriqlar » Dumg’aza pishirish

Dumg’aza pishirish

by nafisa nafisa

Dumg'aza pishirish

Dumg’aza pishirish🥩

🔖 Kerakli masalliqlar:

1-2 ta mol dumi
Tuz, murch, zira
Lavr yaprog’i, kashnich urug’i
1-2 kg kartoshka
4-5 dona piyoz
(Marinovkasi uchun tuz zira kashnich urug va murch)

🔖 Tayyorlanishi:

1 kun oldin marinovka qilingan mol dumini qaynatib, suvini toʻkib yuboramiz. Yana 3 stakan suv solib, 3 soatga dimlab qoʻyamiz. Orada tuz, murch va lavr yaprog’i solib, yana qopqog’ini yopib qoʻyamiz. Suvi tortilib, dumg’azaning yog’i chiqqach, oʻz yog’ida qizartirib qovuramiz.
Kartoshkalarni artib, tuz, zira va kashnich urug’i sepib, alohida qozonda butunligicha qizartirib qovurib olamiz.

Tavsiya etamiz : Goʼshtning qanday foydali xususiyatlarini saqlab qolgan holda istemol qilish mumkin

manba.

TAVSIYA ETAMIZ

Subscribe
Notify of
guest
0 fikr
Inline Feedbacks
View all comments

ILMLAR.UZ. 2023

Imtihon 2024
TESTLAR
Darsliklar
Tv dasturlar
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x