Dumg'aza pishirish
Bosh sahifa » Pishiriqlar » Dumg’aza pishirish

Dumg’aza pishirish

Dumg'aza pishirish

Dumg’aza pishirish🥩

🔖 Kerakli masalliqlar:

1-2 ta mol dumi
Tuz, murch, zira
Lavr yaprog’i, kashnich urug’i
1-2 kg kartoshka
4-5 dona piyoz
(Marinovkasi uchun tuz zira kashnich urug va murch)

🔖 Tayyorlanishi:

1 kun oldin marinovka qilingan mol dumini qaynatib, suvini toʻkib yuboramiz. Yana 3 stakan suv solib, 3 soatga dimlab qoʻyamiz. Orada tuz, murch va lavr yaprog’i solib, yana qopqog’ini yopib qoʻyamiz. Suvi tortilib, dumg’azaning yog’i chiqqach, oʻz yog’ida qizartirib qovuramiz.
Kartoshkalarni artib, tuz, zira va kashnich urug’i sepib, alohida qozonda butunligicha qizartirib qovurib olamiz.

Tavsiya etamiz : Goʼshtning qanday foydali xususiyatlarini saqlab qolgan holda istemol qilish mumkin

manba.

Subscribe
Notify of
guest
0 fikr
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
She'rlar
TESTLAR
Darsliklar
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Scroll to Top